خرید معدن مس سولفیدی – فروش معدن مس سولفیدی – قیمت گذاری معدن مس سولفیدی – مزایده و مناقصه معدن مس سولفیدییکی از مفید ترین و پرمصرف ترین عناصر فلزی عنصر مس است.
مس عنصری فلزی با رسانایی حرارتی و الکتریکی بالا و شکل پذیری قابل توجه است.
عنصر مس در حالت خالص نرم و چکش خوار است و به رنگ قرمز مایل به نارنجی در مجاورت هوای آزاد است.
مهمترین و اصلی ترین کاربرد فلز مس در صنایع الکترونیک است.
از دیگر موارد مصرف این فلز می توان به : استفاده در صنایع متالورژی، فلزکاری، مکانیکی، دارویی، کاغذ سازی، حمل و نقل، صنایع کشتی سازی، صنایع نظامی، مصارف ساختمانی، ژنراتورها، آرماتورها، اثر کاتدی، ساخت انواع لوله های مسی، صنایع پوست و چرم، رنگ سازی، کشاورزی لوله های خلاء و… نام برد.
مطلب پیشنهادی : (درباره خرید معدن منیزیم بخوانید)
خرید معدن مس سولفیدی
عنصر مس در طبیعت به سه صورت یافت می شود که این سه دسته عبارتند از:
• سنگهای سولفوره
• سنگهای اکسیده
• مس طبیعی
سنگ های اکسید فلز مس اکثراً در قشر زمین وجود دارند و فعل و انفعالات طبیعی و تغییرات جوی موجب تبدیل سنگ های سولفوری مس به سنگ های اکسیده می شود.
سنگهای اکسیده مس اغلب از سولفات ها، کربنات ها و گاهی سیلیکات ها تشکیل شده اند.
سنگ های سولفوره در مقایسه با سنگ های اکسیده در عمق پایین تری از پوسته زمین قرار گرفته اند، که قسمت اعظم سنگ های معدنی مس را همین سنگ های سولفوره تشکیل داده اند.
همچنین مینرال های غالب مس، سولفیدی هستند و در سنگ معدن مس عیار این عنصر کمتر از یک درصد است.
مهمترین سنگ های سولفوره مس عبارتند از کالکوزیت ها، کولیت ها، کالکوپیریت ها، بورنیت ها، آنارنریت ها.
سنگ معدن مس با توجه به ترکیبات موجود در سنگ معدن استخراج و فرآوری می شود.
به طور کلی سه روش اصلی برای استخراج مس از کانسنگ مس وجود دارد:
• روش ذوب مستقیم یا روش احیا
• تغلیظ کردن یا روش تهیه مات
• شستشوی اسیدی یا روش هیدرومتالورژی
سنگ معدن مس پس از استخراج از معدن پس از انجام عملیات خردایش و آسیا به ذرات ریزی تبدیل می شود.
پس از این مرحله نرمه ها در کارخانه تغلیظ با آب و مواد شیمیایی مخلوط شده و وارد سلول های تغلیظ می شوند، که در این مرحله با دمش هوا به درون سلول ها کف ایجاد شده به همراه خود ترکیبات مس را به سطح سلول می آورد و کنستانتره با عیار بیش از ۲۰ درصد تولید می کنند.
همانطور که اشاره شد روش تولید و استخراج مس از کانسنگ این عنصر به نوع مینرال مس بستگی دارد.
معمولاً برای استخراج مس از کنسانتره سولفیدی که شامل سولفید مس و سولفید آهن است، از روش حرارتی ذوب استفاده میشود اما ترکیبات اکسیدی با روش لیچینگ فراوری میشوند.
مطلب پیشنهادی : (درباره قیمت گذاری معدن روی بخوانید)
فروش معدن مس سولفیدی
برای استخراج مس از سنگ های اکسیدی پر عیار از روش ذوب مستقیم که در گذشته بسیار رایج بوده است و امروزه به علت کمیاب شدن سنگ اکسیدی پرعیار، کمتر مورد توجه قرار گرفته است استفاده می شود.
برای ترکیبات سولفیدی مس با عیار کم از روش تغلیظ کردن یا تهیه مات استفاده می شود.
در این روش ابتدا سنگهای معدنی سولفیدی در کوره های ذوب به مات مس که مجموعهای از سولفور های مس و آهن است تبدیل می شود و سپس به کمک یک کانورتر مس خام حاصل می شود.
همچنین از روش شستشوی اسیدی برای سنگ های اکسیدی و کربنات ها استفاده می شود.
(برای خرید و فروش معدن سنگ آهن با کارشناسان شرکت تماس حاصل نمایید.)
از جمله مزایای روش تهیه مات می توان به بی نیاز شدن کانورتر از سوخت های خارجی به دلیل وجود عناصر گرمازا در مات و همچنین عدم احتیاج به تشویه اشاره کرد.
در روش تهیه مات نسبت به روش احیا درجه خلوص مس خام بالاتر بوده و همانطور که اشاره شد احتیاجی به تشبیه در این روش وجود ندارد و در صورت لزوم تنها یک تشویه جزئی کافی است.
این روش به دلیل مصرف سوخت کمتر و همچنین درجه خلوص بالاتر مس خام از صرفه اقتصادی بیشتری برخوردار است.
در این روش مقدار سولفور موجود در سنگ معدن مس عیار مات را تعیین می کند.
هرچه میزان سولفور سنگ معدن بالاتر باشد عیار مس پایینتر است و بهترین مقدار سولفور بین ۳۵ تا ۵۰ درصد مس است.
امروزه معادن مس به دو صورت روباز و زیرزمینی وجود دارند که بسیاری از معادن به صورت روباز استخراج می شوند.
استخراج از معدن مس نیاز به استفاده از تجهیزات پیشرفته ای دارد که به طور کلی عملیات استخراج از معدن مس در چهار مرحله حفاری، انفجار، بارگیری و باربری صورت میگیرد.
به دلیل کاهش یافتن عیار مس در سنگ های معدنی مس، استخراج سنگ های معدن با عیار ۴ تا ۵ درصد امکانپذیر نیست در حالی که در گذشته سنگ های مس با عیار حدود ۴ الی ۵ درصد سنگ های مناسبی برای استخراج در نظر گرفته می شدند.
عیار مس قابل استخراج در دنیا در حال حاضر در معادن روباز حدود ۰.۴ درصد و در معادن زیرزمینی در حدود ۰.۷ درصد است که عوامل دیگری علاوه بر عیار مس، از جمله شرایط آب و هوایی، ارزش انرژی و میزان عناصر همراه مفید مانند نقره، طلا، سرب، کادمیوم، نیکل و کبالت و همچنین شرایط حمل و نقل بر استخراج کانسنگ مس تاثیر گذار است.
ژپیمکو شما را به خواندن ادامه مطلب دعوت می کند.
(مطلب پیشنهادی : درباره معدن سیلیس بخوانید )
(ادامه مطلب خرید معدن مس سولفیدی – فروش معدن مس سولفیدی – قیمت گذاری معدن مس سولفیدی – مزایده و مناقصه معدن مس سولفیدی)
قیمت گذاری معدن مس سولفیدی
با توجه به کاربرد گسترده این کانی در صنایع مختلف و همچنین مزایا و ویژگی های منحصر به فرد از جمله مقاومت بالا و قابلیت چکش خواری و همچنین رسانایی الکتریکی بسیار زیاد، فروش این ماده معدنی در سال های اخیر با رشد چشمگیری مواجه بوده است.
قیمت سنگ معدن مس سولفیدی تابع عوامل مختلفی است که مهمترین عامل آن را می توان خلوص و عیار سنگ معدن مس سولفیدی بیان کرد.
(برای خرید معدن سنگ آهن هماتیت تماس حاصل نمایید.)
از دیگر عوامل مهمی که بر قیمت سنگ معدن مس سولفیدی تاثیرگذار است، بازار مصرفی این ماده معدنی است.
هر چه تقاضا برای این سنگ معدن بیشتر باشد قیمت آن نیز در بازار جهانی افزایش پیدا خواهد کرد.
توسعه صنایع پایین دستی معادن از جمله صنایع الکتریکی، موجب افزایش تقاضا و افزایش تولیدات معدنی خواهد شد.
بنابراین، این مورد از تعیین کنندگان موثر در قیمت سنگ معدن مس سولفیدی است و به تبع قیمت سنگ معدن مس سولفیدی، قیمت معدن مس سولفیدی نیز افزایش یا کاهش پیدا می کند. بدین گونه که هر چه قیمت این ماده معدنی در بازار های جهانی بالاتر باشد، قیمت معدن این ماده معدنی نیز افزایش پیدا میکند.
مهم ترین عامل تاثیرگذار بر ارزش معدن مس سولفیدی پس از بازار مصرفی این ماده معدنی، میزان انباشت و ذخایر معدنی آن معدن است.
اما تنها این عوامل بر ارزش گذاری یک معدن مس تاثیر گذار نیستند، چراکه یک معدن دارای پروانه بهره برداری از معادن فاقد این پروانه با قیمت بیشتری به خرید یا فروش می رسد.
مرحله فعالیت یک معدن نیز بر قیمت معدن تاثیر گذار است. معدنی که در مرحله بهره برداری و استخراج قرار دارد به مراتب ارزشی بیشتر از معدنی که در مرحله اکتشاف است دارد.
موارد دیگری وجود دارد که همواره مورد توجه خریداران و فروشندگان و کارشناسان معدن قرار دارد این موارد عبارتند از: زیرساخت های تعبیه شده برای معدن از جمله جاده دسترسی به معدن، برخورداری از امکاناتی مانند جایگاه ویژه مدیریت و مکان استراحت پرسنل، برخورداری از تلفن، آب و برق و همچنین موقعیت جغرافیایی نوع حفاری و …
(ادامه مطلب خرید معدن مس سولفیدی – فروش معدن مس سولفیدی – قیمت گذاری معدن مس سولفیدی – مزایده و مناقصه معدن مس سولفیدی)
مزایده و مناقصه معدن مس سولفیدی
با توجه به با بررسی زیرساختهای موردنیاز برای تولید مس سولفیدی از جمله مواد اولیه، بازار مصرفی مطمئن در داخل و خارج کشور، نیروی کار جوان و ماهر و وجود راهکار هایی برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست و همچنین زیرساختهای حمل و نقلی مناسب در کشور، به این نتیجه می توان دست یافت که ظرفیت و توان تولیدی بالایی در کشور برای بهرهبرداری از ذخایر معدنی به ویژه مس وجود دارد.
کشور ایران به دلیل غنی بودن ذخایر معدنی به ویژه مس سولفیدی و همچنین زیر ساخت های ذکر شده به یکی از قطب های مهم تولید مس در جهان تبدیل شده است.
این مسئله علاوه بر تاثیرات مثبت بر چرخه اقتصاد کشور و همچنین افزایش تولید ناخالص داخلی و ارز آوری توسط صنایع غیر نفتی و پایین دست محصولات مسی، ایجاد اشتغال مولد در کشور را بیش از پیش افزونی خواهد بخشید.
به همین دلیل سرمایهگذاری فعالان حوزه اقتصاد معدن در حوزه صنعت و معدن علاوه بر ثروت سازی چشمگیر برای سرمایه گذاران، موجب رشد اقتصادی روزافزون کشور خواهد شد.
سرمایه گذاران این حوزه می توانند با شرکت در مناقصات و مزایده های تحت نظر وزارت صنعت و معدن اعم از مناقصات اکتشاف معدن، مناقصه بهره برداری از معدن، مناقصات دپو و باطله برداری و… در حرکت رو به جلوی اقتصاد کشور نقش مهمی ایفا کنند.
(ادامه مطلب خرید معدن مس سولفیدی – فروش معدن مس سولفیدی – قیمت گذاری معدن مس سولفیدی – مزایده و مناقصه معدن مس سولفیدی)
مهمترین معادن مس در 5 قاره ی دنیا در قاره آمریکا در کشورهای کانادا، مکزیک، آمریکای شمالی و در قاره آمریکای جنوبی در کشورهای پرو، برزیل، شیلی، در قاره آسیا در کشورهای ایران، قزاقستان، ازبکستان، سیبری شمالی، ژاپن، اندونزی، در قاره آفریقا در کشورهای زئیر، زامبیا، آفریقای جنوبی، یوگاندا و در کشور استرالیا در معادن کوئینزلند و باگی نبیل و در قاره اروپا در کشورهای لهستان، یوگوسلاوی، اسپانیا و نروژ قرار دارد.
از مهمترین کشورهای تولید کننده فلز مس در جهان از بین کشورهای نامبرده شده میتوان به شیلی، ایالات متحده آمریکا، پرو، چین، استرالیا، اندونزی، ایران، قزاقستان، کانادا و روسیه اشاره کرد.
مس تولید شده در کشور های نامبرده شده دارای بالاترین کیفیت هستند و به دلیل برخورداری از خلوص بالا و ویژگی های منحصر به فرد پاسخگوی نیاز تمامی صنایع مصرف کننده فلز مس می باشد.
کشور ایران از نظر تنوع تولید مس از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است.
کمربند مس از کشور بلغارستان آغاز شده و وارد ترکیه و سپس وارد ایران میشود و این کمربند تا پاکستان و جنوب شرق آسیا امتداد یافته است.
بیشتر ذخایر مس کشور از نوع پورفیری است. معادن مس پورفیری شناخته شده در ایران در محدوده کمربند ارومیه-دختر قرار دارد که شامل استانهای آذربایجان شرقی، زنجان، مرکزی، قم، اصفهان، یزد، کرمان و سیستان و بلوچستان است.
از مهمترین معادن مس کشور میتوان معدن مس سرچشمه در ۱۶۰ کیلومتری جنوب غربی کرمان، معدن مس سونگون در ورزقان استان آذربایجان شرقی، معدن مس میدوک کرمان در ۴۲ کیلومتری شمال شرقی شهرستان شهربابک و معدن مس قلعه زری در فاصله ۱۸۰ کیلومتری جنوب غربی بیرجند اشاره کرد.
معدن مس سرچشمه استان کرمان بزرگترین تولید کننده مس ایران است. این معدن از بزرگترین معادن روباز مس دنیا و بزرگترین معدن روباز مس در خاورمیانه محسوب می شود.
ذخیره زمین شناسی این معدن بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تن سنگ سولفوری با عیار متوسطه ۰.۷ درصد برآورد شده است.
برای خرید معدن سنگ آهن مگنتیت تماس حاصل نمایید.
(انتهای مطلب خرید معدن مس سولفیدی – فروش معدن مس سولفیدی – قیمت گذاری معدن مس سولفیدی – مزایده و مناقصه معدن مس سولفیدی)